De Bunt

Actueel aanbod

vanaf € 170.000,-
vanaf € 500,-

Na jaren van overleg en plannen maken, is het bijna zover. De schetsontwerpen voor de eerste woningen zijn klaar!

In de nieuwe wijk De Bunt komen in totaal 69 woningen en een aantal woonwerk- en bedrijfskavels in de verkoop. Er is een gevarieerd aanbod van woningen. Voor starters zijn er koopwoningen in de prijsklasse vanaf 170.000,- en er worden zes sociale huurwoningen gebouwd. Verder is er de keus uit rijwoningen, drie-onder-een-kapwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels waar men zelf een huis op bouwt.

Gevarieerd woningaanbod en vrije kavels
Benieuwd naar het eerste aanbod aan woningen in Nijkerkerveen?De gemeente Nijkerk verkoopt de vrije kavels. De woningen worden straks door een makelaar verkocht. Drieklomp makelaars en rentmeesters en/of Midden Nederland Makelaars.

De Bunt
Koopwoningen
69 (waarvan 69 beschikbaar)
Huurwoningen