Ooststreeck - fase 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijkerk - Nijkerk
Actueel aanbod

€ 301.000,- tot € 1.100.000,-

Over dit project

Gelegen in het oosten van Nijkerk, pal tussen de natuur en de stad, ligt OostStreeck. Een plek waar kinderen veilig buiten spelen, buren gezellig kletsen en groen echt groen is. Maar bovenal een plek waar je buiten ervaart, zelfs als je binnen bent. Want met veel ruimte en aandacht voor de omgeving is deze autoluwe woonwijk straks thuis voor mens én dier. Welkom in OostStreeck, dat smaakt naar meer!

Met de natuur als canvas biedt OostStreeck rust en ruimtelijkheid voor het hele gezin. Landschappelijke karakteristieken maken van deze wijk een verlengstuk van het omliggende groen. Denk aan bestaande en nieuwe houtwallen, groene oevers en omvangrijke waterpartijen met natuureilanden, welke tussen de nieuwe én de bestaande wijk worden aangelegd. Weidse vergezichten maken het plaatje compleet. Maar ook fraaie lommerrijke lanen benadrukken hier de ruimtelijkheid en banen zich een weg langs de riante kavels en royale appartementen. Wandel over de vele voetpaden van de ene naar de andere kant en prikkel je zintuigen met de schoonheid van de natuur.

In OostStreeck woon je straks heerlijk in én met het groen. Het kleurenpalet zorgt voor een rustige overgang van stad naar land, want de natuur voert hier zelfs in de architectuur de boventoon. Zo verbinden natuurlijke materialen alsook de grote ramen, veranda’s en vlonders binnen met buiten, en vice versa. De afwisselende statige gevels met hoge kappen, topgevels en hier en daar een dakkapel geven de woonbuurt iets voornaams. Maar met een divers woningaanbod - dat reikt van grondgebonden tot gestapelde woningen, huur en koop en voor jong en oud - vindt iedereen hier een thuis.

In fase 2 komen vrijstaande villa's, twee-onder-een-kapwoningen, betaalbare koop woningen, rij- en hoekwoningen.

Interesse?
Wil je op de hoogte blijven van dit project? Schrijf je dan in.
Ga naar de projectwebsite https://www.ooststreeck.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ooststreeck - fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 32 beschikbaar
Prijs
€ 301.000,- tot € 1.100.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijkerk.

Aanmelden