Wonen bij de Toren

49 - 145m2
Aantal slaapkamer(s)

WONEN BIJ DE TOREN
Eigentijds wonen in het gezellige centrum van Nijkerk? Dat kan in het nieuwbouwplan 'Wonen bij de Toren'!

In 'Wonen bij de Toren' komen appartementen, stadswoningen en een ondergrondse parkeergarage. Met architectuur geïnspireerd op de historisch kenmerken van Nijkerk. De gemeente Nijkerk is bezig om de hele binnenstad een metamorfose te geven, waarbij de klassieke bouwkenmerken meer aandacht krijgen en passen bij de sfeer van de binnenstad. Ook zal het plein bij de Toren een geheel nieuwe inrichting krijgen. Het nieuwbouwproject 'Wonen bij de Toren' sluit hier naadloos op aan!

De twee appartementengebouwen zijn vormgegeven met een knipoog naar de voormalige bestemming van warenhuis annex pakhuis en heeft zicht op de prachtige toren van Nijkerk. De toren die recent nog werd uitgeroepen tot mooiste toren van Nederland.
'De Bank' en het 'Mannen & Vrouwenhuis' vormen een onderdeel in het appartementengebouw aan het plein. De appartementen zijn uiteraard met een lift bereikbaar en voorzien van alle moderne comfort. Naast een woonkamer en een keuken heeft vrijwel ieder appartement een lekker balkon en is er keuze uit één of twee slaapkamers. Hoeveel ruimte u ook vraagt, er is altijd wel een appartement dat aan uw woonwensen voldoet. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder.

Aan de Holkerstraat komen 5 stadswoningen, waar de garage 'Pastorie' een inspiratiebron voor is. Ook komen er aan deze straat twee woningen die gebaseerd zijn op huize “De Liever”.

Aan het autoluwe binnenterrein komen acht woningen aan de steeg. Deze woningen hebben een heerlijk tuin en een eigen parkeerplaats. De meeste woningen hebben een woonkamer en een keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer en de tweede verdieping biedt ruimte voor een extra kamer. Er komt één hoekwoning met twee woonlagen. De indeling van deze woning is net even anders.

Heeft u belangstelling? Schrijf u nu vast in en wij houden u op de hoogte! www.wonenbijdetoren.nl

Wonen bij de Toren
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)