Wandgrimeurs

Wonen bij de Toren

Nijkerk - Nijkerk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 145m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

WONEN BIJ DE TOREN
Eigentijds wonen in het gezellige centrum van Nijkerk? Binnenkort kan het in het nieuwbouwplan 'Wonen bij de Toren'!

In 'Wonen bij de Toren' komen appartementen, stadswoningen en een ondergrondse parkeergarage. Met architectuur geïnspireerd op de historisch kenmerken van Nijkerk. De gemeente Nijkerk is druk bezig om de hele binnenstad een metamorfose te geven, waarbij de klassieke bouwkenmerken meer aandacht krijgen en passen bij de sfeer van de binnenstad. Ook zal het plein bij de Toren een geheel nieuwe inrichting krijgen. Het nieuwbouwproject 'Wonen bij de Toren' sluit hier naadloos op aan!

Het gebouw met 46 koopappartementen is vormgegeven met een knipoog naar de voormalige bestemming van warenhuis annex pakhuis en heeft zicht op de prachtige toren van Nijkerk. De toren die recent nog werd uitgeroepen tot mooiste toren van Nederland!
'De Bank' en het 'Mannen & Vrouwenhuis' krijgen in dit appartementengebouw vorm. De appartementen zijn uiteraard met een lift bereikbaar en voorzien van alle moderne comfort. Naast een woonkamer en een keuken heeft vrijwel ieder appartement een lekker balkon en is er keuze uit één of twee slaapkamers. Hoeveel ruimte u ook vraagt, er is altijd wel een appartement dat aan uw woonwensen voldoet. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder.

Aan de Holkerstraat komen 5 stadswoningen, waar de garage 'Pastorie' een inspiratiebron voor is.
Verder komen er nog eens twee woningen aan de Holkertstraat, gebaseerd op huize “De Liever”.

Aan het autoluwe binnenterrein komen acht woningen aan de steeg. Deze woningen hebben een heerlijk tuin en een eigen parkeerplaats. De meeste woningen hebben een woonkamer en een keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer en de tweede verdieping biedt ruimte voor een extra kamer. Er komt één hoekwoning met twee woonlagen. De indeling van deze woning is net even anders.

Op de hoek van de Brink en de Torenstraat komen 4 appartementen, 1 maisonnette en 1 stadswoning. De appartementen liggen boven de slagerij en hebben een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Samen met de maisonnette zijn ze bereikbaar via een eigen trappenhuis aan de Brink.

Heeft u belangstelling? Schrijf u nu vast in en wij houden u op de hoogte! www.wonenbijdetoren.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen bij de Toren
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
57
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Herenhuis, Hoekwoning, Maisonnette, Penthouse, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Woningtypen in dit project

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijkerk.

Aanmelden