Wonen bij de Toren

Nijkerk - Nijkerk
Toekomstig aanbod

WONEN BIJ DE TOREN
Eigentijds wonen in het gezellige centrum van Nijkerk, bij de mooiste toren van Nederland? Binnenkort kan het in het nieuwbouwplan “Wonen bij de Toren”!

In “Wonen bij de Toren” komen appartementen, woningen en een ondergrondse parkeergarage. Met architectuur geïnspireerd op de historisch kenmerken van Nijkerk. De gemeente Nijkerk is druk bezig om de hele binnenstad een metamorfose te geven, waarbij de klassieke bouwkenmerken meer aandacht krijgen. “Wonen bij de Toren” sluit hier naadloos op aan!

Heeft u belangstelling? Schrijf u nu vast in en wij houden u op de hoogte! www.wonenbijdetoren.nl

Wonen bij de Toren
Start verkoop