Wonen bij de Toren fase 1

Nijkerk - Nijkerk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
54 - 180m2

Over dit project

WONEN BIJ DE TOREN
Een comfortabel appartement of een fijne stadswoning, en dat midden in het historische centrum van Nijkerk op loopafstand van de winkels, de horeca en het prachtige stadspark? Maak kennis met het nieuwbouwplan 'Wonen bij de Toren'!

Het Architecten TEAM heeft zes accenten gemaakt die verwijzen naar oude Nijkerkse panden en daarmee vertelt dit nieuwbouwplan het verhaal van Nijkerk. In de eerste fase van het nieuwbouwplan 'Wonen bij de Toren' komen 75 appartementen en 5 stadswoningen. Nadat fase 1 is gerealiseerd is er nog ruimte voor 8 stadswoningen aan een gezellige binnenstraat én een twee-onder-een-kapwoning aan de Holkerstraat.

APPARTEMENTEN
Het appartementengebouw, met 45 appartementen, op de hoek van de Holkerstraat en de Torenstraat heeft zicht op de prachtige toren van Nijkerk. Het “Bankgebouw” en het “Mannen & Vrouwenhuis” krijgen in dit gebouw vorm. Het appartementengebouw C, met 30 appartementen, grenzend aan het binnengebied is vormgegeven met een knipoog naar de voormalige bestemming van warenhuis annex pakhuis.

De appartementen zijn uiteraard met een lift bereikbaar en voorzien van alle moderne comfort. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats in de parkeergarage of op het groen ingerichte binnenterrein. Naast een woonkamer en een keuken heeft vrijwel ieder appartement een heerlijk balkon of terras en is er keuze uit één of twee slaapkamers. Er is veel variatie in woonoppervlaktes en een diversiteit aan indelingen. Van studio tot penthouse. Hoeveel ruimte je ook zoekt, er is altijd wel een appartement dat aan je woonwensen voldoet!

STADSWONINGEN
Aan de Holkerstraat komen vijf stadswoningen, waar de garage 'Pastorie' een inspiratiebron voor is. De stadswoning is ideaal voor wie waarde hecht aan extra leefruimte. Hier kun je wonen, werken en hobby naar eigen inzicht combineren onder één dak. Een veelzijdige plek om thuis te komen!

BELANGSTELLING
Heb je belangstelling? Schrijf je in als belangstellende op www.wonenbijdetoen.nl en wij houden je op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen bij de Toren fase 1
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Woningen
0 van 80 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijkerk.

Aanmelden