Wonen bij de Toren fase 1

Nijkerk - Nijkerk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 180m2

Over dit project

WONEN BIJ DE TOREN
Eigentijds wonen in het gezellige centrum van Nijkerk? Dat kan in het nieuwbouwplan 'Wonen bij de Toren'!

In 'Wonen bij de Toren' komen appartementen, stadswoningen en een ondergrondse parkeergarage. Met architectuur geïnspireerd op de historisch kenmerken van Nijkerk. De gemeente Nijkerk is bezig om de hele binnenstad een metamorfose te geven, waarbij de klassieke bouwkenmerken meer aandacht krijgen en passen bij de sfeer van de binnenstad. Ook zal het plein bij de Toren een geheel nieuwe inrichting krijgen. Het nieuwbouwproject 'Wonen bij de Toren' sluit hier naadloos op aan!

De twee appartementengebouwen zijn vormgegeven met een knipoog naar de voormalige bestemming van 'Warenhuis' annex 'Pakhuis' en heeft zicht op de prachtige toren van Nijkerk. De toren die recent nog werd uitgeroepen tot mooiste toren van Nederland.
'De Bank' en het 'Mannen & Vrouwenhuis' vormen een onderdeel in het appartementengebouw aan het plein. De appartementen zijn uiteraard met een lift bereikbaar en voorzien van alle moderne comfort. Naast een woonkamer en een keuken heeft vrijwel ieder appartement een lekker balkon en is er keuze uit één of twee slaapkamers. Hoeveel ruimte u ook vraagt, er is altijd wel een appartement dat aan uw woonwensen voldoet. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder.

Aan de Holkerstraat komen 5 stadswoningen, waar de garage 'Pastorie' een inspiratiebron voor is. Ook komen er aan deze straat twee woningen die gebaseerd zijn op huize “De Liever”.

Aan het autoluwe binnenterrein komen acht woningen aan de binnenstraat. Deze woningen hebben een heerlijk tuin en een eigen parkeerplaats. De meeste woningen hebben een woonkamer en een keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer en de tweede verdieping biedt ruimte voor een extra kamer. Er komt één hoekwoning met twee woonlagen. De indeling van deze woning is net even anders.

Heb je belangstelling? Schrijf je nu vast in en wij houden u op de hoogte! www.wonenbijdetoren.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen bij de Toren fase 1
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijkerk.

Aanmelden