Centrumplan Hoevelaken

Nijkerk - Hoevelaken
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 400m2

Over dit project

Een nieuwe woning is een grote stap in elk leven, of u nu starter bent, samen een gezin hebt opgebouwd of geniet van uw oude dag. Daarnaast is het de grootste uitgave die we in ons leven doen, dan wilt u toch ook dat alles precies past bij uw wensen?

In Hoevelaken wordt op dit moment gewerkt aan de eerste plannen voor het moderniseren van het oude centrum. Er lopen diverse initiatieven om de bestaande bebouwing te vernieuwen, hierbij wordt uiteraard gekeken naar de winkels maar ook woningbouw is een belangrijk onderdeel van de modernisering.

Om ervoor te zorgen dat het centrum ook een prettig gebied wordt om te wonen zijn we benieuwd naar uw woonwensen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat het prettig winkelen én wonen is in Hoevelaken.

Hoe werkt het? Als u geïnteresseerd bent in wonen in het centrumgebied van Hoevelaken kunt u zich inschrijven op het project. Hierbij wordt een account aangemaakt bij Nieuwbouw-Nederland waar u al uw gegevens helemaal zelf in de hand heeft en ook makkelijk kan verwijderen. Als u in uw account ‘mijn woonwensen’ invult dan helpt u direct mee om het centrum van Hoevelaken vorm te geven en wordt straks wellicht uw droomwoning gebouwd.

Met uw deelname aan het onderzoek kunnen we samen zorgen voor een kwalitatief centrum van Hoevelaken waar het aangenaam wonen is. Doet u ook mee?

Meer informatie over de centrumplannen is te vinden bij de gemeente Nijkerk, maar we hebben de belangrijkste documenten ook onderaan de projectpagina toegevoegd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Centrumplan Hoevelaken
Koopwoningen
30
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijkerk.

Aanmelden