Hoevelaken Westerdorpstraat

Koopprijzen n.n.b.

Woonoppervlak
50 - 400m2

Een nieuwe woning is een grote stap in elk leven, of u nu starter bent, samen een gezin hebt opgebouwd of geniet van uw oude dag. Daarnaast is het de grootste uitgave die we in ons leven doen, dan wilt u toch ook dat alles precies past bij uw wensen?

In Hoevelaken wordt op dit moment gewerkt aan de eerste plannen voor het moderniseren van het oude centrum. Er lopen diverse initiatieven om de bestaande bebouwing te vernieuwen, hierbij wordt uiteraard gekeken naar de winkels maar ook woningbouw is een belangrijk onderdeel van de modernisering.

Om ervoor te zorgen dat het centrum ook een prettig gebied wordt om te wonen zijn we benieuwd naar uw woonwensen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat het prettig winkelen én wonen is in Hoevelaken.

Hoe werkt het? Als u geïnteresseerd bent in wonen in het centrumgebied van Hoevelaken kunt u zich inschrijven op het project. Hierbij wordt een account aangemaakt bij Nieuwbouw-Nederland waar u al uw gegevens helemaal zelf in de hand heeft en ook makkelijk kan verwijderen. Als u in uw account ‘mijn woonwensen’ invult dan helpt u direct mee om het centrum van Hoevelaken vorm te geven en wordt straks wellicht uw droomwoning gebouwd.

Met uw deelname aan het onderzoek kunnen we samen zorgen voor een kwalitatief centrum van Hoevelaken waar het aangenaam wonen is. Doet u ook mee?

Meer informatie over de centrumplannen is te vinden bij de gemeente Nijkerk, maar we hebben de belangrijkste documenten ook onderaan de projectpagina toegevoegd.

Hoevelaken Westerdorpstraat
Koopwoningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen