De Veensche

Nijkerk - Nijkerkerveen
Actueel aanbod

€ 260.000,- tot € 300.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
113 - 258m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

14 moderne rij- en hoekwoningen

Tikkertje doen met de buurkinderen. Voor het eerst leren fietsen op straat. En met zonnig weer de tuindeuren open voor een gezellige buurtbarbecue. Dat is wonen in De Veensche 14. In deze nieuwe woonwijk in Nijkerkerveen woon je in een knusse, vriendelijke dorpsstraat met volop groen en speelplekken voor kinderen. Jouw thuis tussen bos en heide.

Projectwebsite: www.deveensche.nl

------------------------------------------------------

Doe alsof je thuis bent! Dat is het motto van De Veensche 14. Je ergens thuis voelen is meer dan wonen in een prettig huis. Het gaat om het totaalplaatje. Een gezellige straat, een groene, veilige buurt voor de kinderen en de gezelligheid van het centrum van Amersfoort op fietsafstand. Je vindt het allemaal in De Veensche 14..

------------------------------------------------------

De 14 moderne rij- en hoekwoningen liggen aan de nieuwe slingerende dorpsstraat, die de dorpskern verbindt met de Vrouwenweg. Je kunt kiezen uit twee type woningen: een woning aan deze dorpsstraat, of een woning in een erachter gelegen woonbuurtje, met volop groen en speelplek voor de kinderen.

------------------------------------------------------

Laat de zon in je huis. De royale pui met openslaande deuren in de leefkeuken zorgt voor een zonovergoten woning en vormt daarnaast bij mooi weer het ideale verlengstuk van het huis naar de tuin. Zet de stoelen op het terras maar vast klaar. Het is tijd voor de zomer!

Dorps en duurzaam; het zijn de twee kernwoorden van De Veensche 14. Jouw nieuwe woning combineert authentieke stijlelementen met modern wooncomfort. De geluids- en warmte-isolatie is zeer goed. Daarnaast zijn er opties om jouw woning nog energiezuiniger te maken, bijvoorbeeld door te kiezen voor zonnepanelen op het dak.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Veensche
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
14
Prijs
€ 260.000,- tot € 300.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Stel je vraag

Contact

Si-No Makelaardij B.V.
Oeverstraat 30
3961 AN Wijk bij Duurstede
jeroen@si-no.nl
http://www.si-no.nl/

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijkerk.

Aanmelden