De Veensche

113 - 258m2
Aantal kamers

14 moderne rij- en hoekwoningen

Tikkertje doen met de buurkinderen. Voor het eerst leren fietsen op straat. En met zonnig weer de tuindeuren open voor een gezellige buurtbarbecue. Dat is wonen in De Veensche 14. In deze nieuwe woonwijk in Nijkerkerveen woon je in een knusse, vriendelijke dorpsstraat met volop groen en speelplekken voor kinderen. Jouw thuis tussen bos en heide.

Projectwebsite: www.deveensche.nl

------------------------------------------------------

Doe alsof je thuis bent! Dat is het motto van De Veensche 14. Je ergens thuis voelen is meer dan wonen in een prettig huis. Het gaat om het totaalplaatje. Een gezellige straat, een groene, veilige buurt voor de kinderen en de gezelligheid van het centrum van Amersfoort op fietsafstand. Je vindt het allemaal in De Veensche 14..

------------------------------------------------------

De 14 moderne rij- en hoekwoningen liggen aan de nieuwe slingerende dorpsstraat, die de dorpskern verbindt met de Vrouwenweg. Je kunt kiezen uit twee type woningen: een woning aan deze dorpsstraat, of een woning in een erachter gelegen woonbuurtje, met volop groen en speelplek voor de kinderen.

------------------------------------------------------

Laat de zon in je huis. De royale pui met openslaande deuren in de leefkeuken zorgt voor een zonovergoten woning en vormt daarnaast bij mooi weer het ideale verlengstuk van het huis naar de tuin. Zet de stoelen op het terras maar vast klaar. Het is tijd voor de zomer!

Dorps en duurzaam; het zijn de twee kernwoorden van De Veensche 14. Jouw nieuwe woning combineert authentieke stijlelementen met modern wooncomfort. De geluids- en warmte-isolatie is zeer goed. Daarnaast zijn er opties om jouw woning nog energiezuiniger te maken, bijvoorbeeld door te kiezen voor zonnepanelen op het dak.

De Veensche
Start verkoop